BAŞKAN TOPALOĞLU YAPIMI DEVAM EDEN ANAOKULUNDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Arslanbucak Mahallesi'nde yapımı devam eden anaokulunda incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanı Topaloğlu'na incelemeler sırasında Başkan Yardımcısı Emin Gül de eşlik etti.

Kemer'in tanınmış turizmcilerinden Orduvar Akman'ın katkılarıyla yapılacak olan ve Orduvar - Ülkü Akman Anaokulu ismiyle öğrencilere hizmet verecek olan okulda çalışmalar son hızıyla sürüyor.

Yaklaşık 1 ay önce temeli atılan anaokulundaki çalışmalarla ilgili açıklama yapan Başkan Topaloğlu, "Kemer'in ilk turizmcilerinden olan Orduvar Akman'nın katkılarıyla yapılan anaokulumuzda çalışmalar hızlı ilerliyor. Kemer Belediyesi olarak eğitime yaptığımız destekler artarak devam ediyor. Eğitimin olmadığı hiçbir yerde başarı olmaz. Anaokulumuzdaki çalışmaları en kısa zamanda tamamlayarak okulumuzu çocuklarımızın cıvıl cıvıl sesleriyle dolduracağız. Kemer halkı bize güvenmeye devam etsin." diye konuştu.

Arslanbucak Mahallesi 436 ada 3 parseldeki 2 bin 96 metrekarelik arsa alanına yapılan ana okulu, 100 öğrenci kapasiteli olacak ve içerisinde sınıflar, oyun alanları, yemekhane, mutfak, revir, idari ofisler, tuvaletler ve çok amaçlı salonlar yer alacak.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi