Başkan Topaloğlu’na anlamlı ziyaret

Kemer Belediyesi tarafından 2020 yılında hizmete açılan ve öğrencilere ücretsiz üniversiteye hazırlık kursu verilen Ahmet Erkal Destek Eğitim Kurs Merkezi öğrencilerinden Beste Gül Çelik, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nu ziyaret ederek tüm öğrencilere verdiği destek nedeni ile öğrenciler adına çiçek vererek teşekkür etti

Eğitime verdiği destekle adından sıkça söz ettiren Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun, bugün makam odasında son derece anlamlı ve duygu dolu bir ziyaret gerçekleşti.

“Eğitim varsa Gelecek Var” sloganı ile ücretsiz kırtasiye malzemesi, ücretsiz sanat kursları, tüm üniversite öğrencilerine burs, ücretsiz servis taşımacılığı ve ücretsiz üniversite sınavına hazırlık kursunu hayata geçiren Başkan Topaloğlu'nu, Ahmet Erkal Destek Eğitim Kurs Merkezi öğrencilerinden Beste Gül Çelik babası Cem Çelik'le birlikte ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Başkan vekili Mustafa Tıraş da hazır bulundu.

Başkan Topaloğlu'na getirdiği çiçeği takdim eden Çelik, “Başkanım size eğitime verdiğiniz desteklerden dolayı tüm öğrenci arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” dedi.

Bu teşekkürün kendisi için son derece anlamlı olduğunu ifade eden Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “Sizlerin gülen yüzü, bizlere karşı bu ilgisi ve sevgisinden daha üstün bir hediye yok. Eğitim varsa turizm var. Eğitim varsa kalkınma var. Eğitim varsa gelecek var. Biz bu düşüncelerle eğitime verdiğimiz desteği arttırarak devam edeceğiz. Sizlerin adına tüm öğrencilerimize sevgilerimi sunuyor, başarılar diliyorum” dedi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi