BAŞKAN TOPALOĞLU’NA TEŞEKKÜR PLAKETİ

Likya Yolu Ultra Maratonu Uzun Etap Projeler Direktörü Özgür Çelikkaya, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nu ziyaret etti.
Çelikkaya, Türkiye'de düzenlenen ilk ultra maraton olma özelliğine sahip ve bu sene 10'uncusu gerçekleştirilen “Likya Yolu Ultra Maratonu”na destek veren Başkan Topaloğlu'na teşekkür etti.
Başkan Topaloğlu, ziyarette yaptığı açıklamada, tarihi Likya Yolu üzerindeki 100 kilometrelik parkurda koşulan yarışa belediye olarak büyük destek verdiklerini söyledi.
Likya Yolu Ultra Maratonu'nun dünyanın en teknik ve zorlu ultra maraton parkuru olarak gösterildiğine dikkat çeken Topaloğlu, “Tarihi Likya Yolu'nun yaklaşık 100 kilometrelik bölümünü kapsayan Likya Yolu Ultra Maratonu (LYUM), parkurunun içinde barındırdığı ayırt edici özellikler ile dünyadaki benzersiz ultra maraton destinasyonlarından biri olarak tanımlanıyor. Biz de bu yarışa belediye olarak büyük destek verdik. Kemer tanıtımına büyük katkısı oldu. Kemer'i uluslararası arenalarda tanıtmak için yapılan tüm organizasyonlara her zaman desteğimiz olacaktır. Emeği geçen Özgür Çelikkaya ve ekibine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Çelikkaya ise desteklerinden dolayı Başkan Topaloğlu'na teşekkür ederek, plaket verdi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi