Başkan Topaloğlu’na teşekkür plaketi

Corendon Airlines Tahtalı Run To Sky Yarışları Koordinatörü Polat Dede, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nu makamında ziyaret ederek, bu yıl 9'ncusu düzenlenen yarışlara verdiği desteklerden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Yarış Koordinatörü Dede, Kemer Belediyesi'nin destekleriyle 9'ncusu düzenlenen Corendon Airlines Tahtalı Run To Sky Yarışlar sonrasında verdiği desteklerden dolayı Başkan Topaloğlu'nu makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Topaloğlu, yarışların spor turizmine ve Kemer'e büyük katkıları olduğunu belirterek, emeklerinden dolayı Polat Dede'ye teşekkür ettiğini söyledi.

Başkan Topaloğlu, yarışlara bu yıl 13 ülkeden yaklaşık 750 sporcunun katıldığını hatırlatarak, “Spor destinasyonu haline gelen Kemerimizde yapılan tüm organizasyonların içinde yer almaya devam edeceğiz. Yarışları zorlu hava koşullarına rağmen tamamlayan tüm sporcuları tebrik ediyorum. Gelecek sene çıtayı daha yukarıya taşımak için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

Ziyaret sonrası Dede, Başkan Topaloğlu'na desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi