BAŞKAN TOPALOĞLU’NDAN 1 MAYIS MESAJI


1 Mayıs'ın emek üzerine dayanışma ve yardımlaşmanın simgesi olduğunu belirten Başkan Topaloğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı, işçi ve emekçiler tarafından dünya çapında kutlanan, birlik, beraberlik ve dayanışma günüdür. Emek ve alın teri dünyadaki en büyük hazinedir. Bizlere düşen sadece bugün değil her zaman işçi ve emekçi kardeşlerimizin yanında olmaktır. Bu dayanışma gününü bir günle sınırlı tutmamalıyız. Biz Kemer Belediyesi olarak her zaman işçi ve emekçinin yanında olduk. Bu kapsamda belediyedeki tüm çalışanlarımıza emeklerinin ve alın terlerinin karşılığı olan haklarını günü güne verdik ve vermeye de devam ediyoruz. Kemer Belediyesindeki taşeron işçileri, belediye tarihinde ilk defa sendikalı yaptık. İşçiye, emekçiye, alın terine değer veren bir anlayışla çalışmaya, üreteni ve üretimi önemseyerek görev yapmaya, emekçinin ve emeğin yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Tüm emekçi ve işçilerin 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı'nı kutlarım.”

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi