BAŞKAN TOPALOĞLU’NDAN 23 NİSAN MESAJI

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) 101. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Topaloğlu, gazi meclisin zor şartlar altında kurulduğunu belirterek, bu önemli günü çocuklara armağan ettiğini kaydetti.
Türkiye'nin geleceğini çocukların inşa edeceğini aktaran Başkan Topaloğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu önemli günü yarınlarımızın meşalesi olan çocuklarımıza armağan etti. Her yıl sokaklarda coşkuyla kutladığımız ve çocuklarımızla beraber olduğumuz bu bayramı salgın nedeniyle tam anlamıyla kutlayamıyoruz. İnşallah bu süreci en kısa sürede atlatacağız ve tekrar coşkuyla kutlayacağız. Çocuklarımızın neşesi, gülüşleri, coşkusu ve enerjileri yeniden sokaklarımızı süsleyecek. 23 Nisan'ı tüm dünya çocukları için bayrama dönüştüren Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve milli mücadelemizin ölümsüz kahramanlarını rahmetle ve saygıyla anıyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.”

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi