Başkan Topaloğlu’ndan 300 öğrenciyle iftar buluşması

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu'nda üniversiteye ücretsiz olarak hazırlanan öğrencilere iftar verdi. İftar davetine 300 öğrenci, 13 öğretmen, Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam ile eşi Dilek Çam ve Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun eşi Fikriye Topaloğlu ve Kurs Müdürü Suat Göv de katıldı.

Kurs merkezi önünde toplanan öğrenciler belediye araçlarıyla Beldibi Mahallesi'nde bulunan Rixos Sungate Otel'e geçti. Başkan Topaloğlu ile eşi Fikriye Topaloğlu ve Otel Genel Müdürü Derya Billur ile öğrencileri kapıda karşılayarak selamlaştı.

Oruçlarını açan öğrencileri yemek öncesi tek tek ziyaret ederek sohbet eden Başkan Topaloğlu ile öğrenciler ile hatıra fotoğrafları çektirdi.

BİZ ONLARI SEVİYORUZ ONLAR DA BİZİ SEVİYOR

Başkan Topaloğlu, yemek sonrası yaptığı açıklamada, Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu'nda ücretsiz eğitim alan öğrencilerle iftarda buluştuklarını söyledi.
Çocukların gözlerindeki ışıltıdan dolayı mutlu olduklarına değinen Başkan Topaloğlu, “Çocuklar mutlu, biz mutlu, öğretmenler de mutlu. Bundan daha iyisi olmaz. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize her türlü önemi veriyoruz. Onların her zaman yanında olduk ve olmaya da devam ediyoruz. Biz onları seviyoruz onlar da bizi seviyor. Eğitim varsa gelecek var.” dedi.

Kurs Müdürü Suat Göv ise iftar davetinden dolayı Başkan Topaloğlu'na teşekkür ettiğini belirterek, “Başkanımız ana okulundan üniversiteye kadar eğitimin her kademesinde Kemer'e bir iz bıraktı. Öğrenciler için ücretsiz servis desteği, ücretsiz kırtasiye malzemeleri, ücretsiz üniversite hazırlık kursu, üniversiteyi kazanan öğrenicilere karşılıksız burs desteği veriyor. Bütün bu hizmetlerinden dolayı öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz adına kendisine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Öğrencilerden Mustafa Berber, eğitime verdiği desteklerden ve sosyal aktivitelerden dolayı Başkan Topaloğlu'na teşekkür ettiğini dile getirdi.

Öğrencilerden Tuana Ezel ise eğitime ve öğrencilere yaptığı katkılar ve verdiği iftar yemeği programından dolayı Başkan Topaloğlu'na teşekkür ettiğini kaydetti.

Öğrencilerden Mert İçöz de iftar yemeği veren Başkan Topaloğlu'na teşekkür ettiğini belirtti.

Öğrencilerden Baki Can, Kurs merkezinde her zaman yanlarında olan Başkan Topaloğlu'na verdiği iftar yemeği nedeniyle teşekkür ettiğini aktardı.

Yaklaşık 5 aydır kurs merkezinde eğitim aldığını ifade eden Gamze İpek, “Kurs merkezinde çok verim alıyorum. Derslerim iyi gidiyor. Kurs merkezine geliş gidişlerimiz ve denemelerin ücretsiz olması bizim için büyük bir avantaj. Eğitime yaptığı katkılardan dolayı kendisini çok seviyorum. İftar yemeği için de ayrıca kendisine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Rasih Can Anatürk de “Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Bize sağladığı güzellikler ve desteklerden yararlanmak hoşumuza gidiyor. Sınav stresini üzerimizden atmamızda yardımcı oluyor. Kendisine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Öğrencilerden Lütfiye Can da şunları kaydetti:

“İftar yemeği programını düzenlediği için başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Üniversite yolculuğumuz boyunca bizi asla yalnız bırakmıyor. Ücretsiz olarak kursta eğitim alıyoruz. Kitap ve denemeler de ücretsiz. Öğretmenlerimizle de iyi anlaşıyoruz ve bizi ileriye taşımaya devam ediyorlar.”

Öğrencilerden Emine Nur Kutsal ise “Başkanımıza verdiği yemekten ziyade biz everdiği desteklerden ve çabalarından dolayı teşekkür ediyorum. Öğretmenlerimizin de emekleri çok büyük. Başkanımız öğrencilere çok değer veriyor. Her türlü imkana sahibiz. Yaptığı sosyal aktiveteler de çok güzel.” diye konuştu.

Öğrencilerden Yahya Ergin de kurs merkezinde derslerin çok verimli geçtiğine değinerek, kendilerine sağladığı imkanlardan dolayı Başkan Topaloğlu'na teşekkür ettiğini aktardı.

İftar yemeği sonrası Kaymakam Çam ve Başkan Başkanı Topaloğlu ile otelin amfi tiyatrosuna geçen öğrenciler, Başkan Topaloğlu'nu teşekkür edip coşkuyla alkışlayarak ‘En büyük başkan bizim başkan' diye slogan attı.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi