Başkan Topaloğlu’ndan ABB Başkanı Böcek’e ziyaret

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül ile birlikte Antalya Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Muhittin Böcek'i makamında ziyaret etti.

Antalya'daki bazı programları kapsamında ABB Başkanı Muhittin Böcek ile bir araya gelen Başkan Topaloğlu ve Başkan Yardımcısı Gül, Antalya ve Kemer gündemini değerlendirerek fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Topaloğlu, Kemer'de yaptıkları ve yapacakları projeler hakkında bilgiler vererek, desteklerinden dolayı Başkan Böcek'e teşekkür etti.

Böcek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kemer'in kendisi için çok önemli olduğunu ifade eden Başkan Böcek, Kemer'de yaptığı çalışmalardan dolayı Başkan Topaloğlu'na teşekkür etti.