BAŞKAN TOPALOĞLU'NDAN BAŞARILI ÖĞRENCİYE ZİYARET

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Tarih bölümünü kazanan Erkut Kurt'u evinde ziyaret etti.

Belediye Başkanı Topaloğlu'nun eğitime kazandırdığı Ahmet Erkal Destek Eğitim Kurs Merkezinde ücretsiz eğitim alan Kurt, son yapılan üniversite sınavında dilediği üniversite ve bölümü kazandı.

Başkan Topaloğlu, Kemer Belediyesi'nin 11 öğretmenle anlaşarak üniversiteye hazırlanan öğrencilere ücretsiz kurs imkanından faydalanan ve büyük başarı elde eden Erkut Kurt ve ailesine ziyarette bulundu.

Topaloğlu'nun ziyareti sırasında Kurt'un annesi Döne Kurt ve kardeşleri Bünyamin ile Mustafa Kurt'da hazır bulundu.

Başkan Topaloğlu, ODTÜ tarih bölümünü kazanan Erkut Kurt'a eğitim hayatında başarılar diledi.

Anne Döne Kurt ise Başkan Topaloğlu'nun eğitime yaptığı desteklerden dolayı kendisine teşekkür etti.
anne Döne hanım Başkan beye çok teşekkür etti.