BAŞKAN TOPALOĞLU’NDAN BELEDİYE PERSONELİNE YAT GEZİSİ HEDİYESİ

Kemer Belediye personeli, yat gezisiyle yorgunluk attı.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun personele hediyesi olan yat gezisi bu hafta sonu da devam etti.

Geçen hafta sonu yat gezisine katılamayan bazı belediye personeli, bu hafta sonu da yapılan yat gezisine katılarak hem güneşin tadını çıkardı hem de Akdeniz'in serin ve berrak sularında yüzdü.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Topaloğlu, "Personelimize yönelik geçen hafta sonu yat gezisi düzenlemiştik. Gezimizin ikinci etabını da yaptık. Geçen hafta gelemeyenler bu haftaki programımıza katıldı. Personelimizin iş veriminden oldukça memnunum. Onlara küçük bir hediye vermek istedik. Herkes gönüllerince eğlendi. Tüm personelime emekleri için çok teşekkür ediyorum. Biz büyük bir aile olarak her zaman bir arada olmayı sürdüreceğiz." diye konuştu.

Başkan Topaloğlu, gezinin düzenlenmesinde emeği geçen Erkal Üresin ve Nihat Üresin'e teşekkür ettiğini dile getirdi.