Başkan Topaloğlu’ndan Cumhuriyet Bandosu’na ziyaret

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100'ncü yılına özel olarak kurulan Cumhuriyet Bandosu'nda yer alan çocukları ziyaret ederek, çalışmalarını inceledi.

Türkiye Cumhuriyet'inin kuruluşunun 100'ncü yılı dolayısıyla Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun talimatları ile kurulan ve Kemer'deki gençlerden oluşan 100 kişilik Cumhuriyet Bandosu, çalışmalarına başladı.

Kemer Belediyesi'nin yer tahsisi ile Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından yaptırılan Kemer Belediyesi ATSO Eğitim ve Sanat Merkezi'nde çalışmalarına hız kesmeden devam eden Cumhuriyet Bandosu'nun şefliğini Furkan Üstündağ yapıyor.

Cumhuriyet Bandosu'ndaki çocuklarla sohbet eden Başkan Topaloğlu, şef Furkan Üstündağ ile çocuklara çalışmalarında kolaylıklar diledi.