BAŞKAN TOPALOĞLU’NDAN EĞİTİME BÜYÜK KATKI

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Orduvar – Ülker Akman Anaokulu ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Sanat ve Eğitim Merkezi'nde incelemelerde bulundu.
İnceleme sırasında Belediye Başkanı Topaloğlu'na, Kemer Belediye Başkan Vekili Recep Yılmaz, Kemer Belediye Başkan Yardımcıları Emin Gül ile Baki Yalın da eşlik etti.
Kemer Belediyesi'nin yer tahsisi ile Kemer'in tanınmış ilk turizmcisi Orduvar Akman ve eşi eğitimci Ülker Akman'ın katkıları ile yapımı devam eden anaokulunda çalışmalarda sona yaklaşıldı.
İnceleme sırasında açıklama yapan Başkan Topaloğlu, Kemer Belediyesi olarak eğitime destek olmaya devam ettiklerini söyledi.
Hayırsever Orduvar Akman ve eşi Ülker Akman'a eğitime yaptıkları desteklerden dolayı teşekkür eden Topaloğlu, “436 ada 3 parseldeki 2 bin 96 metrekarelik arsa alanına yapılan anaokulumuz 100 öğrenci kapasiteli olacak. Anaokulunun içerisinde sınıflar, oyun alanları, yemekhane, mutfak, revir, idari ofisler, tuvaletler ve çok amaçlı salonlar yer alacak. Yeni eğitim ve öğretim yılına okulumuzu açmayı planlıyoruz. Öğretmenlerimiz şu anda hazır durumda. Öğrencilerimizin cıvıl cıvıl sesleri okulumuzda yankılanacak. Eğitime desteğimiz artarak devam edecek.” dedi.
- Sanat ve Eğitim Merkezinde çalışmalar tamamlanmak üzere

Kemer Belediyesinin yer tahsisi ile Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından yaptırılan Eğitim ve Sanat Merkezindeki çalışmalar da büyük ölçüde tamamlandı.
Merkezde incelemelerde bulunan Başkan Topaloğlu ve beraberindekiler, çalışmalarda gelinen son noktalar hakkında bilgi aldı.
Topaloğlu, yaptığı açıklamada, ATSO Başkanımız Davut Çetin'e desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Merkezimiz tamamlandıktan sonra Kemerimizdeki sanatsal faaliyetler daha fazla olacak. Merkez içerisinde müzik, tiyatro, halk oyunları ve meslek edindirme gibi kurslar olacak. Vatandaşlarımızın buluşma alanlarından birisi olacak. ATSO'nun kuruluşunun yıl dönümü olan 3 Nisan'da açılması planlanıyor. Kemerimize en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.
Kemer Yeni Mahallede 345 ada 2 parseldeki bin 11 metrekarelik alana yapılan merkezin ATSO'nun kuruluşunun 140. yılı olan 3 Nisan'da açılması planlanıyor.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi