Başkan Topaloğlu’ndan Gençlik Orkestrası’na yemek

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Şef Furkan Üstündağ yönetimindeki Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası'na Kemer ilçe merkezinde bulunan bir otelde yemek verdi. Geleceğin müzisyenleriyle tek tek ilgilenen Başkan Topaloğlu, Cumhuriyetimizin 100'üncü yılı dolayısıyla verdikleri konser büyük alkış toplayan orkestra üyelerine teşekkür etti.

Orkestra üyesi çocuklarla yemek sırasında sohbet eden Başkan Topaloğlu, yemek sonrasında otel önünde orkestra üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Şef Furkan Üstündağ'ın Kemer için çok büyük bir şans olduğunun altını çizen Başkan Topaloğlu, “Şefimiz sayesinde Kemerimizde çocuklarımız kendi boylarındaki müzik aletleri ile tanışıp belediyemiz desteği ile ücretsiz olarak kurs alıyor. Yine hocamızın girişimi ile bir orkestramız bir de bandomuz kuruldu.
Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası'ndaki öğrencilerimize bu öğlen yemek verdik. Gençlerimizin yetişmesinde Furkan Hocamın emeği çok fazladır. Biz gençlerimizle gurur duyuyoruz. Gerçekten de Atatürkçü ve milliyetçi bir gençlik yetişiyor. Furkan Hocama çok teşekkür ediyoruz” dedi

Şef Furkan Üstündağ ise Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na verdikleri büyük destek nedeni ile teşekkür ederek şunları söyledi;

“Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası olarak, milli ve müzikal kültürümüzü, belleğimizi gelecek nesillere nasıl aktarırız projesi şeklinde başladığımız orkestra oluşumumuzda en büyük destekçimiz olan Belediye Başkanımız Sayın Necati Topaloğlu, vermiş olduğumuz 100'üncü yıl konserinden sonra çocuklarımıza bir hediye olarak yemek verdiler. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Kemer'de sanat ve müzik eğitimi diğer eğitim dalları gibi Başkanımız sayesinde ücretsiz olarak devam ediyor” dedi.