Başkan Topaloğlu’ndan hastanelerdeki hastalara ziyaret

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yeni yıl dolayısıyla ilçedeki hastanelerde yatan hastaları ziyaret ederek, hem geçmiş olsun dileklerini iletti hem de yeni yıllarını kutladı.

Başkan Topaloğlu, Kemer Devlet Hastanesi, Kemer Anadolu Hastanesi ve Kemer Yaşam Hastanelerindeki hasta vatandaşlarla hemşire ve diğer sağlık çalışanlarını ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı ve çalışmalarında kolaylık diledi. Başkan Topaloğlu'na eşi Fikriye Topaloğlu da eşlik etti.

Topaloğlu, yaptığı açıklamada, yeni yıl öncesinde ilçede bulunan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiklerini belirterek, “Yeni bir yıla girerken, hastalarımızı ve sağlık çalışanlarını unutmayalım dedik. Bu bağlamda hasta vatandaşlarımızı, yakınlarını ve sağlık çalışanlarını ziyaret ettik. Hem geçmiş olsun dileklerimizi ilettik hem de yeni yıllarını kutladık. Yeni yılda herkese sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum.” diye konuştu.

Başkan Topaloğlu ve eşi Fikriye Topaloğlu, hastane ziyaretleri sonrasında yılbaşında huzur ve güveni sağlamak için gecesini gündüzüne katan polis ekiplerini de unutmadı. Liman Caddesi'ndeki Kemer Emniyet Müdürlüğü Polis Karakolu'ndaki polisleri de ziyaret eden Başkan Topaloğlu ve eşi Fikriye Topaloğlu, kolluk kuvvetlerine baklava ikram etti.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi