Başkan Topaloğlu’ndan Konsolos Voronin’e ziyaret

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Ukrayna Antalya Konsolosu Oleksandr Voronin'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Dostluk ve kardeşlik bağlarını kuvvetlendirmek ve iki ülke arasındaki ikili ilişkileri pekiştirmek amacıyla Vornin'i ziyaret eden Belediye Başkanı Topaloğlu, misafirperverliklerinden dolayı Konsolos Voronin'e teşekkür ettiğini söyledi.

Başkan Topaloğlu, Türkiye'nin en önemli turizm destinasyonlarından biri olan Kemer'e çok sayıda Ukraynalı misafirin geldiğini hatırlatarak, “İki ülke arasında kuvvetli bir dostluk bağı var. Bu dostluğumuzu pekiştirmek için yapılacak projeler hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Misafirperverliklerinden dolayı Oleksandr Voronin'e teşekkür ediyorum" dedi.

Konsolos Voronin de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kemer Ukraynalılar için önemli. Ukraynalılar Kemer'i çok seviyor. Kemer'in doğası ve havasını çok seviyorlar. Kemer Belediyesi ile yapılacak projelerimiz var. Bunlarla ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Başkan Necati Topaloğlu'na ziyaretleri için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi