BAŞKAN TOPALOĞLU’NDAN MANGAL PARTİSİ

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun göreve gelmesi ile birlikte 12 derslikli bir eğitim yuvasına dönüştürülen Ahmet Erkal Destek Eğitim Kurs Merkezi'nde üniversiteye hazırlanan gençler mangalda buluştu.

Spor tesislerinde Başkan Necati Toaploğlu'nun düzenlediği etkilikte bir araya gelen gençler, yoğun geçen eğitimlerinin yanında gönüllerince bir gün geçirdiler. Etkinliğe Kemer Belediyesi Meclis Üyesi Ferhan Fidan, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Kurs Müdürü Suat Göv, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

- Bu gençler bizim geleceğimizin teminatı!

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu yaptığı açıklamasında, “ Bugün burada, Ahmet Erkal Destek Eğitim Kurs Merkezi'nde üniversiteye hazırlanan öğrencilerimize bir mangal partisi verdik. Burada 276 öğrencimiz üniversiteye hazırlanıyor. 11 öğretmeniz var. Onlara bir moral yemeği oldu. Bu gençler bizim geleceğimizin teminatı. Eğitim konusunda hiçbir zaman desteğimizi esirgemedik. Başarılar diliyorum, yolları açık olsun” dedi.

-Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize moral oldu

Kemer Belediyesi Meclis Üyesi Ferhan Fidan'da, öğrencilerin ve öğretmenlerin moral depoladığı bir gün olduğuna dikkat çekerek “Ahmet Erkal Destek Eğitim Kurs Merkezi'nde üniversiteye hazırlanan gençlere bugün Başkanımız bir moral yemeği verdi. Amaç burada öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi kaynaştırmak, öğrencilerimizin sosyalleşmesine katkıda bulunmak. Bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen başta Başkanımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Etkinlik boyunca, Başkan Topaloğlu'nun yalnız bırakmadığı gençler, mangal dışında, Sandalye kapmaca, ip çekmece gibi oyunlar oynayarak eğlenceli dakikalar yaşadılar.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi