Başkan Topaloğlu’ndan öğrencilere mangal partisi

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediyesi Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu'nda ücretsiz olarak üniversite sınavına hazırlanan 400 öğrenciye ve öğretmenlere mangal partisi düzenledi.

Ahmet Erkal Spor Tesisleri'nde düzenlenen mangal partisine, Başkan Topaloğlu'nun yanı sıra Kemer Belediye Başkan Vekili Semih Top, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, CHP Kemer Kadın Kolları Başkanı Sema Özdemir, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Başkanı Dinçer Sarıkaya, Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin, kurs müdürü Suat Göv, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kemer Belediyesi tarafından 2020 yılında eğitim yuvasına dönüştürülen Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu'nda ücretsiz üniversiteye hazırlık kursu alan 400 öğrenci, motivasyon amaçlı Başkan Topaloğlu tarafından düzenlenen mangal partisinde gönüllerince eğlendi.

Öğrencilerle ve öğretmenlerle selamlaşarak sohbet eden Başkan Topaloğlu, öğrencilere ve öğretmenlere elleriyle köfte ekmek ikram etti.

Yemek sonrası öğrencilerle birlikte dans eden Başkan Topaloğlu, oynadığı zeybek ile öğrencilerden büyük alkış topladı.

Başkan Topaloğlu, Başkan Vekili Semih Top ve Başkan Yardımcısı Emin Gül'ün öğrencilerle yaptığı halat çekme yarışı renkli görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu.

Başkan Topaloğlu, etkinlikte yaptığı konuşmada, kendisinin de öğrenciler gibi öğrencilik dönemlerinden geçtiğini ve çok zor şartlar altında eğitim aldığını söyledi.

Öğrencilerin en iyi şekilde eğitim almalarını sağlamaya çalıştıklarına dikkat çeken Başkan Topaloğlu, “Öğrencilerimize her türlü eğitim desteği veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. Ücretsiz servis imkanı ve ücretsiz kırtasiye Türkiye'nin hiçbir yerinde yoktur. Sadece Kemer'de var. Çünkü ben yokluğu gördüm. Onun için size destek oluyorum. Ana sınıfından 8'nci sınıfa kadar olan 6 bin 500 öğrencinin kırtasiye malzemesini ücretsiz olarak dağıtıyoruz. 1.400 lise öğrencisini C plakalı araçlarla ücretsiz şekilde evinden alıp okula, okuldan eve götürüyoruz. Ayrıca, bu çocuklarımızı okuldan alıp kurs merkezine ve buradan da evlerine ücretsiz şekilde taşıyoruz. Kurs merkezimizde 400 öğrencimiz üniversiteye ücretsiz şekilde hazırlanıyor. Bu sene kursumuzdan Şevval Yağmur Öztürk Türkiye 117'ncisi ve Antalya birincisi oldu. Koç Üniversitesine direkt olarak okumaya gitti. Ailesinin Kemer'de ikamet etmesi şartıyla üniversiteye giden 1100 öğrenciye de ayda 1500 lira burs desteği veriyoruz. En iyi şekilde eğitim almanız için elimizden geleni yapıyoruz. Sizler iyi bir eğitim ortamından geçerseniz ülkemiz için de çok iyi olur. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, en çok gençlere güvenmiştir. Biz de size çok güveniyoruz.” dedi.

Başkan Topaloğlu, kar yağdığı zaman 2365 metre yükseklikteki Tahtalı Dağı'nın zirvesinde öğrencilerle birlikte sucuk ekmek partisi yapacaklarını da sözlerine ekledi.

KETOB Başkanı Dinçer Sarıkaya da organizasyona Limak Otelleri olarak destek vermekten memnuniyet duyduklarını ifade ederek, eğitime verdiği destekten dolayı Başkan Topaloğlu'na teşekkür ettiklerini söyledi.

Kurs Müdürü Suat Göv, eğitimin her kademesine yaptığı desteklerden dolayı Başkan Topaloğlu'na teşekkür ettiğini kaydetti.

Öğrencilerden Deniz Tepe, elinden gelen tüm imkanları kendilerine sunduğu için Başkan Topaloğlu'na teşekkür ettiğini ifade etti.

Öğrencilerden İsmail Ateş, daha önce okuduğu lisede veya başka dershanelerde Başkan Topaloğlu'nun sağladığı imkanları görmediğine dikkat çekerek, desteklerinden dolayı Başkan Topaloğlu'na teşekkür ettiğini aktardı.

Öğrencilerden Havva Buse Koca da öğrenciler olarak önlerinde zorlu bir süreç olduğuna değinerek, “Bu süreçte yanımızda olan başkanımıza teşekkür ediyorum. Buradaki etkinlik bizim çok güzel bir motivasyon oldu.” dedi.

Öğrencilerden İbrahim Sefa ise geçen haftalarda öğrenciler olarak Başkan Topaloğlu'nu misafir ettiklerini hatırlatarak, “Bu defa başkanımız bizi misafir etti. Bize verdiği desteklerden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Öğrencilerden Belinay Nisan Özkan da mangal partisinin kendileri için çok güzel bir motivasyon olduğunu belirterek, “Başkanımız bize ücretsiz servis ve kitap desteği de sağlıyor. Tüm destekleri için ona teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Öğrencilerden Hacer Kuş da Başkan Topaloğlu'nun kendilerine sağladığı ücretsiz test, kitap ve servis imkanlarından dolayı çok teşekkür ettiğini dile getirdi.

Etkinlik, öğrenci ve öğretmenlerin DJ eşliğinde oyunlar, oynayıp halay çekmesinin ardından sandalye kapmaca ve halat çekme yarışmalarıyla sona erdi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi