BAŞKAN TOPALOĞLU’NDAN ÖĞRENCİLERE MORAL KAHVALTISI

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Ahmet Erkal Destek Eğitim kurs Merkezinde eğitim gören öğrencilerle kahvaltıda bir araya geldi.
Kurs merkezi bahçesinde düzenlenen kahvaltı programına, Başkan Topaloğlu'nun yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, meclis üyeleri Emrah Ayhan, Ferhan Fidan, İsmail Aka, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Kahvaltı sırasında masaları tek tek dolaşarak öğrencilerle sohbet eden Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, gençlerle bir arada olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.
Kemer Belediyesinin, Ahmet Erkal Destek Eğitim Kurs Merkezinde üniversiteye hazırlanan öğrencilere sağladığı imkanların büyük bir hizmet olduğunu ifade eden Başkan Topaloğlu, bu yıl 170 öğrenciyi “geleceğe” hazırladıklarını belirtti.
Başkan Topaloğlu, kurs merkezinde eğitim alan öğrencilerden askeri okul imtihanlarına girerek sınavı kazanan öğrencilerin de olduğunu hatırlatarak, “Gençlerimizin hepsi pırıl pırıl. Üniversite sınavı öncesi moral olsun diye kahvaltıda bir araya geldik. 26-27 Haziran'daki sınava tam motive olarak girecekler.” dedi.
Girecekleri üniversite sınavının her şeyin sonu olmadığını dile getiren Topaloğlu, “Buradaki öğrencilerimizle sohbet ettik. Daha önce iki defa meclis kararı almamıza rağmen öğrencilere burs verme konusu Sayıştay'dan geri döndü. Bu yıl özel sektörden çocuklarımıza burs ayarlayacağım. Biz elimizden geldiğince öğrencilere destek olmaya devam edeceğiz. Çünkü hepsi bizim geleceğimiz. Pandemi döneminde herkesin ekonomisi bozuldu. Öğrencilerimize ve ailelerine yardımcı olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Emeklerinden dolayı meclis üyelerimize, öğretmenlerimize ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Hep birlikte öğrencilerimizi hayata hazırlıyoruz.” diye konuştu.
Topaloğlu, “Eğitim varsa gelecek var” sloganıyla yola çıktıklarına vurgu yaparak, şunları kaydetti:
“Ülkemizi gelişmiş ülkeler seviyesine çıkarmak istiyorsak eğitime önem vermeliyiz. Belediye olarak eğitime katkılarımız ve desteğimiz anaokulundan üniversiteye kadar sürecektir. Çocuklarımız Kemer Belediyesine emanettir.”
Kurs merkezi müdürü Suat Göv ise kurs merkezinde eğitim alan öğrencilerin hepsinin çok başarılı olduğunu söyledi.
Net sayısı az olan öğrencilerin tamamının net sayısının yükseldiğinin altını çizen Göv, “Deneme sınavlarında 115 net yapan öğrencilerimiz var. Çok mutluyuz. Çocukların kendine olan özgüveni ve motivasyonu arttı. Desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Tarih Öğretmeni Nurşen Gür de öğrencilerin stres ve kaygılarından kurtulduğunu ve artık sınava hazır hale geldiğini kaydetti.
Öğrencilerden Yemliha Kancı, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun sayesinde Kemer'in eğitimle buluştuğunu belirterek, üniversiteye giriş sınavına hazır olduklarını kaydetti.
Kurs merkezinde eğitim alan öğrencilerden Minel Durmuş, kurs merkezinde çok çalıştıklarını belirterek, her gün deneme sınavına girdiklerini, desteklerinde dolayı Başkan Topaloğlu'na teşekkür etti.
Öğrencilerden Baran Görgülü ise kurs merkezindeki öğretmenlerin kendileriyle arkadaş gibi olduklarına değinerek, kahvaltı etkinliği ile rahatlamalarını sağlayan Başkan Topaloğlu'na teşekkür etti.
Öğrencilerden Sait Sağlam moral kahvaltısında yanlarında olduğu için Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na teşekkür etti.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi