Başkan Topaloğlu’ndan okul ziyareti

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Tekirova Mahallesi'ndeki Halit Narin İlkokulu ve Ortaokulu'nda öğrenci ve öğretmenleri ziyaret etti.

Belediye Başkanı Topaloğlu, okul ziyaretleri kapsamında ziyaret ettiği Tekirova Halit Narin İlkokulu ve Ortaokulu'nda öğrencilerle ve öğretmenlerle bir araya gelerek sohbet etti.

“Eğitim varsa gelecek var” sloganıyla yola çıktıklarını hatırlatan Başkan Topaloğlu, “Çocuklarımızla bir araya gelmek bize mutluluk veriyor. Onların geleceği için en iyi şekilde eğitim almalarını sağlıyoruz. Eğitime yaptığımız destekler Türkiye'deki birçok belediyeye de örnek olmaya devam ediyor. Çocuklarımıza ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum.” dedi.