Başkan Topaloğlu’ndan okul ziyaretleri

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ilçedeki bazı okulları ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Başkan Topaloğlu'na Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül de eşlik etti.

Kuzdere Mahallesi'ndeki Hacı Mehmet Saygın Ortaokulu ve Kemer Anadolu Lisesi'ni ziyaret eden Başkan Necati Topaloğlu ile Başkan Yardımcısı Emin Gül, öğrencilerle selamlaşarak sohbet etti, fotoğraf çektirdi.

Daha sonra Yeni Mahalle'deki Hacı Mehmet Saygın İlkokulu'na geçen Başkan Topaloğlu ve Başkan Yardımcısı Gül, okulda bulunan özel eğitim sınıflarında ki öğrencilerle de yakından ilgilenerek sohbet etti.

Okullardaki öğretmenlerle de sohbet etmeyi ihmal etmeyen Başkan Topaloğlu, Kemer Belediyesi olarak eğitime yaptıkları katkılara ara vermeden devam edeceklerini ifade etti.