BAŞKAN TOPALOĞLU’NDAN ‘ÖZEL ÇOCUKLARA’ ZİYARET

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Arslanbucak Mahallesi'nde hizmet veren Özel Umut Su Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyarete Başkan Yardımcısı Emin Gül de eşlik etti. Başkan Topaloğlu, ziyaretinde Merkezin kurucusu Sera Şimşek ve Kurum Müdürü Serdar Eğer ile birlikte özel çocuklar ile birebir ilgilendi.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ziyarette yaptığı açıklamasında “Bugün, Umut su özel eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde öğretmenlerimizi ve özel öğrencilerimizi ziyaret ediyoruz. Bu öğrencilerimiz bizler için çok kıymetli. Onların daha iyi bir eğitim alması için Kemer Belediyesi olarak her zaman onların yanındayız. Kısa bir süre çerisinde Belediye olarak merkezin boya ve eksiklerini giderdik. Üzerimize düşen ne varsa bu çocuklarımız için yapacağız ve her zaman onların yanında yer alacağız” dedi.

Merkezin kurucusu Sera Şimşek, Başkan Topaloğlu'nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na merkeze olan katkılarından dolayı teşekkürlerini sundu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi