Başkan Topaloğlu’ndan pazar esnafı ziyareti

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kuzdere Mahallesi'nde Perşembe günleri kurulan sebze ve meyve pazarında tezgah açan esnafı ziyaret ederek hayırlı işler dileklerinde bulundu.

Kemer'in ilk modern kapalı pazar yeri olan Kuzdere pazarında tezgah açan pazar esnafıyla bir araya gelen Belediye Başkanı Topaloğlu, esnafla ve alışveriş için pazar yerine gelen vatandaşlarla sohbet etti.

Başkan Topaloğlu, “Her mahalleye bir pazar yeri” projesi kapsamında Göynük, Tekirova ve Beldibi mahallelerine de yapılacak olan pazar yerleri ile ilgili çalışmaların devam ettiğini söyledi.