Başkan Topaloğlu’ndan personele teşekkür

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Arslanbucak Mahallesi'ndeki Belediye Hizmet Alanı'nda belediye personeliyle bir araya geldi. Başkan Topaloğlu'na, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül ve birim müdürleri de eşlik etti.

Başkan Topaloğlu ve Başkan Yardımcısı Gül, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen “asrın felaketi” olarak nitelendirilen iki deprem sonrası deprem bölgesine toplanan yardımlar için gecesini gündüzüne katarak çalışan belediye personeline teşekkür etti.

Kemer Belediyesi olarak büyük bir aile olduklarına işaret eden Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Haftaya belediye personelimizle bir araya gelerek başladık. Personelimizin bir ihtiyacı olup olmadığını sorduk. Çalışanlarımızın performansından oldukça memnunuz. Hep birlikte güzel işlere imza atmaya devam edeceğiz. 6 şubatta meydana gelen depremler sonrası tüm belediye personelimiz depremzede vatandaşlarımız için seferber oldu. Hepsi samimi ve özverili şekilde çalıştı. Hepsini yürekten kutluyorum. Yaralarımızı hep birlikte saracağız. İlçemizde bulunan depremzede vatandaşlarımızın da her zaman yanındayız. Tüm ihtiyaçlarını gidermek için elimizden geleni yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum.” dedi.

Başkan Topaloğlu, çalışmaları sırasında belediye personelinin önce iş güvenliğini sağlamaları konusunda telkinlerde bulunduklarını da sözlerine ekledi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi