BAŞKAN TOPALOĞLU’NDAN PLAJ VOLEYBOLUNA TOP VE FİLE DESTEĞİ

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, plaj voleybolu oynayan gençlerin voleybol topu ve file ihtiyaçlarını karşıladı.
Kemer'de uzun yıllardır plaj voleyboluna gönül veren Ermen Buyruk, gençlere plaj voleybolunu daha çok sevdirmek için Kemer Belediyesinden bir adet voleybol topu ve file talebinde bulundu.
Belediye Başkanı Topaloğlu, spora ve sporcuya verdikleri önemi bir kez daha gösterdi ve Buyruk'un bir adet voleybol topu ve file talebini yerine getirdi.
Alınan voleybol topu ve fileyi, Başkan Topaloğlu adına Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin, Buyruk'a teslim etti.
Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamasında, Kemer Belediyesi olarak spora ve sporcuya her zaman destek olmaya devam ettiklerini söyledi.
Gençlerin plaj voleybolu ve file ihtiyaçlarını kısa sürede karşıladıklarını anlatan Topaloğlu, Kemer'de plaj voleyboluna destek veren Buyruk ve ekibine teşekkür etti.
Buyruk ise gençlerin spor yapması için ellerinden geleni yaptıklarına değinerek, kendilerine her zaman destek veren Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na teşekkür ettiğini dile getirdi.
Plaj voleyboluna gönül veren matematik öğretmeni Salih Dağdeviren de kendilerine voleybol topu ve filesi hediye eden Başkan Topaloğlu'na teşekkür etti.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi