BAŞKAN TOPALOĞLU’NDAN RAMAZAN AYI MESAJI

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Ramazan Ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
On bir ayın sultanı olan Ramazan ayına bir kez daha kavuşmanın mutluluğu ve huzuru içerisinde olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Topaloğlu, mesajında şunlara yer verdi:
“Bağışlanma ve arınma dönemi olan kutlu Ramazan, paylaşma ayıdır. Zorlu bir pandemi sürecinden geçtik. Mübarek Ramazan ayında birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız. Bolluk ve bereketin yaşandığı, savaşların olmadığı dönemler geçirmek dilediğiyle tüm Kemerlilerin Ramazan ayını tebrik ediyor, mübarek ayın vatanımıza, milletimize ve İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ederim.”