BAŞKAN TOPALOĞLU’NDAN TURİSTLERE MASKE

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer caddelerinde ilçeye gelen misafirlere maske dağıttı.

Türkiye'de maske takmanın zorunlu olmasından dolayı farkındalık oluşturmak amacıyla Kemer caddelerinde maske dağıtan Başkan Topaloğlu, maske takmanın yanı sıra sosyal mesafe ve hijyenin önemine de dikkat çekti. Kemer'e gelen yerli ve yabancı misafirlerin maske kuralına uymalarını teşvik etmek amacıyla maske dağıtan Başkan Topaloğlu, kurallara uyanlara da teşekkür etti.

Başkan Necati Topaloğlu, belediye olarak maske dağıtımına aralıksız devam ettiklerini belirterek, “Kovid-19 önlemleri ile yaşamaya alışmak zorundayız. Sosyal mesafe, hijyen ve maske kurallarına dikkat etmemiz gerekiyor. Belediye personelimiz günlük yaklaşık 4 bin maske dikiyor. Pazar girişlerinde maskelerimizi halka ulaştırıyoruz. Sokakta gezen vatandaşlara ve yabancı misafirlerimize de dağıtıyoruz. Farkındalık yaratmak istedik” diye konuştu.

Turistlere Maske Konusunda Öneride Bulunuyoruz!

Kemer'in turistik bir belde olduğunu da hatırlatan Başkan Topaloğlu, “Otellerin yüzde 90'ı açık ve doluluk oranı yüzde 60 civarında. Kemer sokaklarında maske dağıtarak turistlere maske takmanın önemini hatırlatıyoruz. İlçemize gelen misafirlere Türkiye'nin bu işe ne kadar önem verdiğini anlatıyoruz. Herkesin kurallara uymasını rica ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Ukrayna ve Rusya'dan gelen misafirler de Kemer Belediyesinin koronavirüse karşı aldığı tedbirler kapsamında maske dağıtmasından dolayı teşekkür etti.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi