Başkan Topaloğlu’ndan Yaşlılar Haftası ziyaretleri

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Yaşlılar Haftası nedeniyle Göynük Mahallesi'nde yaşayan 97 yaşındaki Yusuf Top'u ziyaret ederek, bir süre sohbet etti.

Yaşlılar Haftası nedeniyle Kemer'in “ulu çınarları”ndan olan 97 yaşındaki Yusuf Top'u evinde ziyaret eden Belediye Başkanı Topaloğlu, Yusuf Top ile sohbet ederek bir ihtiyacı olup olmadığını sordu.

Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Yaşlılar Haftası nedeniyle ilçemizde yaşayan Yusuf Top'u ziyaret ederek halini hatırını sorduk ve hayır duasını aldık. Kemer Belediyesi olarak ilçemizde yaşayan yaşlı vatandaşlarımızın her zaman yanlarında olduk ve olmaya devam ediyoruz. Belediyemiz Sağlık İşleri Müdürlüğü ilçemizdeki yaşlı vatandaşlarımızın ulaşım, evde bakım hizmetleri, pansuman ve diğer sağlık ihtiyaçlarını karşılıyor.” dedi.