Başkan Topaloğlu’ndan yeni yıl mesajı

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu yayınladığı yeni yıl mesajında zorluklarla dolu yılları geride bıraktıklarını belirterek, her şeye rağmen Kemer Belediyesi'nin güçlenerek yoluna devam ettiğini ve yeni yıla yeni umutlarla adım atacaklarını ifade etti

Başkan Topaloğlu yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;

“2022 Yılını anılarmızla geride bırakıyor, yeni ümit ve beklentilerle yeni bir yıla girmenin heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Sizlerden aldığımız güç ve destekle, Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün yolundan ayrılmadan, bize verdiğiniz emanetin farkındalığıyla, şeffaf yönetim anlayışımızı sürdürecek; yeni yılda yine ilçemizin refahının devamlılığı için çalışacağız.

Eğitim, sağlık, turizm gibi birçok alandaki yeni plan ve projelerimiz ile çıtayı daha da yukarıya taşıyacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle 2023 Yılının sağlık, huzur, adalet getirmesini; ülkemizin ortak sorunlarının çözülmesi için yeni bir başlangıç olmasını diliyorum..