BAŞKAN TOPALOĞLU’NUN 19 MAYIS MESAJI

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

19 Mayıs 1919 tarihinin, Türkiye Cumhuriyeti'nin en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu belirten Başkan Topaloğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“19 Mayıs günü, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde Samsun'da başlayan Milli Mücadele hareketi başarıya ulaşmış ve Türkiye Cumhuriyeti'nin temelleri atılmıştır. Atatürk'ün gençliğe armağan ettiği “Gençlik ve Spor Bayramı” olarak kutlanan 19 Mayıs tarihini gençlerimizin daha iyi anlaması gerekiyor. Geçmişte verilen mücadelelerin önemini genç kuşaklara en iyi şekilde anlatmalıyız. Yürekten inanıyorum ki fırsat buldukları ölçüde ve kendine olan güveni fark ettikleri takdirde, gençliğimizin başaramayacağı hiçbir şey yoktur. Bu duygu ve düşüncülerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, Atatürk'ün bize ve gençlerimize armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum.”

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi