BAŞKAN TOPALOĞLU’NUN ÇEVRECİ ÇOCUKLARLA ÇAY MOLASI

Sosyal medyadan mesaj atan çocukların duyarlılığına kayıtsız kalmadı!

Kemer Ulupınar Mahallesi'nde yaşayan çocuklar, mahallelerinde yaptıkları çevre temizliği sonrası sosyal medyadan Başkan Necati Topaloğlu'na mesaj attılar.

“Kemer Ulupınar'da şişe ve çöp temizliği yaptık, köyün çocukları Başkan amcalarını çay içmeye bekliyorlar” mesajı ile Başkanı Ulupınar'a çağıran çocukların mesajına kayıtsız kalmayan Necati Topaloğlu, çocuklar ve aileleri ile bir araya geldi ve kendilerine bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

Başkan Topaloğlu “ Çocuklarımız temizliği yapmışlar bana mesaj atmışlar. Buna Kayıtsız kalamazdım. Ağaç yaşken eğilir derler. Çocuklarımız şimdiden doğayı korumaya alışmışlar. Kendilerine ve ailelerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Topaloğlu, çocukların hatırlarını ve kendilerinden bir istekleri olup olmadığını sorarken, çocukların "Park İstiyoruz” isteklerine de en kısa sürede olumlu dönüş yapacakları müjdesini verdi. Atatürk Fotoğrafının bulunduğu tişörtleri çocuklara hediye eden Başkan Topaloğlu, mahalle sakinlerinin de görüşlerini aldı.

Mahalle sakinleri yaptıkları açıklamalarda “ Hem öğretmen hem de Başkanımız olan Necati Hocamız çocuklarımızın mesajını görünce hemen mahallemize geldi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Başkanımız geleceğimiz olan çocuklar ile çok ilgili. Mahallemizde özellikle bir parka ihtiyacımız var. Bunu kendisine ilettik. Ve ilgileneceğini söyledi. Teşekkür ediyoruz” dediler.

Başkan Topaloğlu, mahalle sakinleri ile birlikte mahallede kısa bir gezi yaptı, bazı yolların düzenlenmesi ile park alanı olabilecek alanları gezdi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi