Başkan Topaloğlu'nun eğitim mutluluğu! "GELECEKTEN UMUTLUYUZ!"

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu, “Cadde de ders var, sokak lezzetleri şenliği” etkinliği düzenledi.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun Göynük Belediye Başkanlığı döneminde anahtar teslim ihaleyle Akdeniz Üniversitesi'ne bağışı yapılan AÜ Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu bahçesinde düzenlenen etkinliğe, Kemer Kaymakamı Yücel Gemici, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediye Başkan Vekili Ferhan Fidan, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Kemer Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Başkanı Dinçer Sarıkaya, Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) Başkanı Volkan Yorulmaz, Kemer Turizmci ve İş Adamları Derneği (KEMİAD) Başkanı Rıza Sönmez, AÜ Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Yıldırım Yılmaz, turizmciler ve davetliler katıldı.
Başkan Topaloğlu ve sponsorların destekleriyle yapılan etkinlikte, meslek yüksekokulu öğrencileri derslerini hem dışarıda yaptı hem de hünerlerini sergiledi. Etkinliğe katılanlar, öğrencilerin hazırladığı birbirinden lezzetli yemekleri tattı.
Etkinlikte konuşan Başkan Topaloğlu, Göynük Belediye Başkanlığı zamanında Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulunu anahtar teslim ihaleyle AÜ'ye bağışladıklarını hatırlattı.
Okulda eğitim alan öğrencilerin kaliteli eğitim aldığını gördüğünü belirten Başkan Topaloğlu, “Öğrencilerimiz iyi bir eğitim alıyor. Onların bu kadar güzel yeteneklerini görünce daha da mutlu oluyoruz. Burayı eğitime bizim dönemimizde anahtar teslim ihale ile üniversitemize bağışladık. Öğrencilerimizin mutluluğuna ortak oluyoruz. Aslında anlatmaya gerek her şey ortada. Öğretmen ve öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Yıldırım Yılmaz, yaptığı konuşmasında, amaçlarının sektöre kaliteli ve değerli gençler kazandırmak olduğunu söyledi.
Kemer Kaymakamı Yücel Gemici, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve sivil toplum kuruluşlarının kendilerine büyük destek verdiğini ifade eden Yılmaz, “Cadde de ders var, sokak lezzetleri şenliğini ilk defa yapıyoruz. Bu etkinliğimizi daha sonraki yıllarda da genişleterek yapmaya çalışacağız. Çocuklarımız burada kendi el emekleriyle yaptığı ürünleri davetlilere sunuyor. Hepsine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Öğrencilerden Neşe Polat, etkinlikte hazırladıkları pastaları ve yemekleri davetlilere ikram ettiklerini belirterek, okulu kendilerine kazandıran Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na teşekkür etti.
Mersinden okumak için AÜ Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokuluna gelen Seren Mantaş da eğitime verdiği desteklerden dolayı Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na teşekkür ettiğini kaydetti.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi