Başkan Topaloğlu’nun eğitim projesine birincilik ödülü

Kendisi de emekli bir öğretmen olan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun 2019 yılında göreve gelir gelmez başlattığı “Eğitim Varsa Gelecek Var” projesi Akdeniz Belediyeler Birliği tarafından 8'incisi düzenlenen Akdeniz Belediyecilik Proje yarışmasında birincilik ödülü aldı. Ödül töreninin ardından açıklama yapan Başkan Topaloğlu, “Eğitimin önemini çok iyi biliyoruz. Katkımız artarak devam edecek” dedi


Akdeniz Belediyeler Birliği tarafından bu yıl 8'incisi düzenlenen Akdeniz Belediyecilik Proje Yarışması'nın ödülleri Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde düzenlenen törenle verildi.
Törende Sosyo ve Kültürel Belediyecilik Uygulamaları ödüllerinde birinciliği “Eğitim varsa Gelecek var” projesi ile Kemer Belediyesi kazandı.

Aynı dalda 2'inci Seydişehir Belediyesi olurken, 3'üncülük ödülü ise Ermenek Belediyesi'ne verildi.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ödül törenine eşi Fikriye Topaloğlu ile katılırken, törene ödül alan Belediyelerin Belediye Başkanları da katıldı.

Başkan Topaloğlu'nun Göynük Belediye Başkanlığı yaptığı iki dönem boyunca yaptığı eğitim çalışmaları büyük ses getirmiş ve bu çalışmaları ile de yılın belediye başkanı ödülü almıştı.

Kemer'de 2019 yerel seçimlerinin hemen ardından başlattığı “Eğitim Varsa Gelecek Var” projesi ile adından sıkça söz ettiren Başkan Topaloğlu, büyük övgü toplayan ve çok sayıda belediyenin örnek aldığı projesini bir defa daha ödülle taçlandırdı.

Ödülü Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün elinden alan Başkan Topaloğlu ödül töreni sonrası yaptığı açıklamada eğitime yaptıkları katkıların artarak devam edeceğini belirterek, “Akdeniz Belediyeler Birliği'nin açmış olduğu yarışmaya biz “Eğitim Varsa Gelecek Var” projemizle girdik. Anaokulu'ndan sekizinci sınıfa kadar olan öğrencilere kırtasiye yardımı, 1.416 Lise öğrencisini evden alıp okula, okuldan alıp eve bıraktığımız ücretsiz servis hizmeti, bunun yanında 300 öğrencimize ücretsiz Üniversite sınavına hazırladığımız kurs desteği ve Kemer'de ikamet eden Üniversite eğitimine devam eden 925 öğrenciye burs verilmesi ile katıldık. Her biri son derece kıymetli olan değerli profesörlerimizin yer aldığı Jüri bizi birinciliğe layık gördü. Bizim eğitime verdiğimiz destek ortadadır. Bir millette eğitimde çıta yüksekse o ülkenin refah düzeyi de yüksektir. Eğitime yaptığımız katkılar artarak devam edecek. Kemer'de aileler çocuklarının eğitimini düşünmesinler. Onların bir Necati Hoca'sı var. Eğitime her zaman tam destek” dedi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi