BAŞKAN VEKİLİ ACAR’DAN JANDARMAYA ZİYARETLER

Kemer Belediye Başkan Vekili Hasan Ali Acar, Jandarma Teşkilatı'nın kuruluşunun 183'ncü yıl dönümü dolayısıyla Kemer'deki jandarma karakol komutanlarına nezaket ziyaretinde bulundu.
Başkan Vekili Acar'a ziyaretleri sırasında, Kemer Belediyesi Zabıta Müdürü Erhan Kurtoğlu, Kemer Belediyesi Çamyuva Mahalle Sorumlusu Özgür Şahin ve Kemer Belediyesi Tekirova Mahalle Sorumlusu Adem Barış da eşlik etti.
Göynük, Çamyuva ve Tekirova jandarma karakollarını ziyaret eden Başkan Vekili Acar, jandarma karakol komutanları ile istişarelerde bulundu, jandarma personeli ile sohbet etti.
Acar, 183 yıldır gece gündüz durmaksızın huzur ve güven ortamını sağlayan jandarma personeline görevlerinde başarılar diledi.