BAŞKAN VEKİLİ AYHAN VETERANLAR BADMİNTON TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA KATILDI

Kemer Belediye Kemer Belediye Başkan Vekili Emrah Ayhan, Veteranlar Türkiye Badminton Şampiyonası sonrası düzenlenen ödül törenine katıldı.
Kemer Bahri Tanrıkulu Spor Salonunda Türkiye Badminton Federasyonu tarafından düzenlenen şampiyona, farklı kategorilerde yapıldı.
Başkan Vekili Ayhan, çekişmeli mücadelelere sahne şampiyonadaki müsabakaları izledi ve destek verdi.
Şampiyona sonrası dereceye girenlere düzenlenen ödül töreninde ödülleri verildi.
Kemer Belediye Başkan Vekili Emrah Ayhan, düzenlenen ödül töreninde dereceye giren sporcuları tebrik ederek ödüllerini verdi.