BAŞKAN VEKİLİ FİDAN ASFALT YAPILAN YAYLA YOLLARINI İNCELEDİ

Kemer Belediye Başkan Vekili Ferhan Fidan, yayla yollarındaki asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Vekili Fidan'a inceleme sırasında Başkan Yardımcısı Baki Yalın ve Kuzdere Mahalle Muhtarı Serkan Günay da eşlik etti.

Asfaltlama çalışmalarında başkan yardımcısı Yalın'dan bilgiler alan Başkan Vekili Ferhan Fidan, "Daha önce ihalesini yaptığımız asfaltlama çalışmalarına başladık. Yayla Kuzdere'deki yollarımız asfaltlanıyor. Vatandaşımız daha güvenli ve rahat yolculuk edebilecek. Halkımıza en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz." diye konuştu.

Mahalle muhtarı Günay ise Kuzdere Mahallesine yapılan hizmetlerden dolayı Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Başkan Vekili Ferhan Fidan ve belediye ekiplerine teşekkür etti.