BAŞKAN VEKİLİ FİDAN, GAZİLER GÜNÜ TÖRENİNE KATILDI

Kemer Belediye Başkan Vekili Ferhan Fidan, Gaziler Günü dolayısıyla düzenlenen törene katıldı.

Kemer Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törene, Kemer Kaymakamı Murtaza Dayanç, Belediye Başkan Vekili Ferhan Fidan, Kemer İlçe Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz, Sahil Güvenlik Komutanı Ulvi Gören, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve gaziler katıldı.

Töreni, Atatürk Anıtına çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Tören, günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından Gaziler Günü ile ilgili şiirlerin okunmasıyla sona erdi.

Kaymakam Dayanç, Başkan Vekili Fidan ve gaziler törenden sonra kahvaltı yaptı.