BAŞKAN VEKİLİ FİDAN’DAN FOTOĞRAF SANATÇISI DÖNMEZER’E ZİYARET

Kemer Belediyesi Başkan Vekili Ferhan Fidan, fotoğraf sanatçısı Muhammet Dönmezer'i ziyaret etti.

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Başkan Vekili Fidan, Dönmezer'in çektiği Kemer fotoğraflarının ilçe tanıtımında büyük pay sahibini olduğunu anlatarak, “Sanat Sokağında Kemer ve Antalya fotoğraflarını sergileyen fotoğraf sanatçısı Muhammet Dönmezer'i ziyaret ettik. Kendisi turizme ve Kemer'e katkı sunmaya devam ediyor. Çok güzel fotoğrafları var. Çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Fotoğraf sanatçısı Dönmezer ise Kemer'e katkı sunmaya devam edeceğini belirterek, desteklerinden dolayı Başkan vekili Fidan'a teşekkür etti.