BAŞKAN VEKİLİ YILMAZ, KEMER’DEKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Kemer Belediye Başkan Vekili Recep Yılmaz, ilçe genelinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.
Belediye Başkan Vekili Yılmaz'a inceleme sırasında Kemer Belediyesi Başkan Yardımcıları Emin Gül ile Baki Yalın da eşlik etti.
Yeni ve Arslanbucak mahallelerindeki yol ve kaldırım çalışmalarını inceleyen Başkan Vekili Yılmaz, Başkan Yardımcıları Gül ile Yalın, belediye personelinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
- Ağva Deresi kenarındaki çalışmalar hızla devam ediyor
Çamyuva mahallesini Kiriş mahallesine bağlayan Devlet Su İşleri (DSİ) köprüsünün zeytin ağaçlarının olduğu noktadan başlayıp Max Royal lojmanlarının karşısına kadar olan alanda yeliş alan düzenlemesi çalışmaları da devam ediyor.
Söz konusu alandaki çalışmaları da yerinde inceleyen Başkan Vekili Yılmaz, Başkan Yardımcıları Gül ve Yalın, projenin ilerleyişi hakkında fikir alışverişinde bulundu.
Devam eden çalışmalarla ilgili açıklama yapan Yılmaz, “Başkan yardımcılarımız Emin Gül ve Baki Yalın ile ilçemiz genelindeki çalışmaları yerinde inceledik. Çalışmalarda gelinen son noktalar hakkında bilgiler aldık. Ağva Deresi kenarında belediye olarak başladığımız yeşil alan düzenleme çalışmalarımız da son hızıyla sürüyor. Halkımızın yürüyüş yapabileceği ve güzel vakit geçirebileceği alanlar oluşturmaya devam edeceğiz. Kemerimizin çehresini değiştirmeye devam ediyoruz.” diye konuştu.
İhaleye çıkılan ve uygulamaya başlanılan toplam 9 bin 900 metrekare yeşil alanın olacağı Ağva Deresi kenarındaki çalışmalarda, refüjden dere tarafına doğru 2,5 metre genişliğinde bin 140 metre uzunluğunda 2 bin 850 metrekare alanlık bisiklet, 2 metre genişliğinde bin 140 metre uzunluğunda 2 bin 280 metrekarelik koşu ve 3 metre genişliğinde 4 bin 100 metrekarelik yürüyüş yolu yapılacak.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi