BAŞKAN VEKİLİ YILMAZ YOL VE KALDIRIM ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Kemer Belediye Başkan Vekili Recep Yılmaz, Kuzdere ve Arslanbucak mahallelerinde devam eden yol ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi.
Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Baki Yalın'ın da kendisine eşlik ettiği Başkan Vekili Yılmaz, Fen İşleri Müdürlüğünün Kuzdere Mahallesi 1034 ve 1040 sokaklarda yaptığı kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı.
Arslnabucak Mahallesi 283 sokaktaki yol çalışmalarında da gelinen son nokta hakkında bilgiler alan Yılmaz, Başkan Yardımcısı Yalın ile fikir alışverişinde bulundu.
Yılmaz, yapılan çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, “Kemer Belediyesi olarak ilçe genelinde aralıksız çalışmaya devam ediyoruz. Kuzdere ve Arslanbucak mahallelerimizde yol ve kaldırım çalışmalarımız hızla devam ediyor. Buralardaki çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayıp halkımızın hizmetine kazandıracağız.” diye konuştu.