BAŞKAN VEKİLİMİZ YILMAZ VE BAŞKAN YARDIMCIMIZ GÜL İLÇE GENELİNDEKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Kemer Belediye Başkan Vekilimiz Recep Yılmaz ile Kemer Belediye Başkan Yardımcımız Emin Gül, ilçemiz genelinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.
Tekirova Mahallesi Cumayeri mevkisindeki dere ıslah çalışmalarını inceleyen Belediye Başkan Vekilimiz Yılmaz ve Belediye Başkan Yardımcımız Gül, belediye personelimiz ve bölgedeki vatandaşlarımızla sohbet etti.
Başkan Vekilimiz Yılmaz ve Başkan Yardımcımız Gül, daha sonra Çamyuva Mahallesi Hayıtlıgöl mevkisine geçerek, bölgedeki alt yapı çalışmaları hakkında bilgiler aldı.
Kış aylarında su baskınlarının yaşandığı Hayıtlıgöl mevkisinde büyük yatırım yapan belediyemiz, vatandaşlarımızın kış aylarında mağdur olmaması için hummalı şekilde çalışıyor.
Kemerimizde modern kapalı pazar yerleri kazandırmaya devam eden belediyemiz, Çamyuva Mahallesi'ndeki kapalı pazar yerinde de çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Söz konusu pazar yerinde de incelemelerde bulunan Başkan Vekilimiz Recep Yılmaz ve Başkan Yardımcımız Emin Gül, Çamyuva Mahallesi 5046 sokaktaki yol çalışmalarını inceleyerek belediye personelimiz ile sohbet etti.
Yılmaz ve Gül son olarak Kuzdere Mahallesi'nde imara açılan bölgelerde devam eden yol yapım çalışmaları hakkında da belediye personelimizden bilgiler aldı.
Başkan Vekilimiz Yılmaz, yaptığı açıklamasında, Kemer Belediyesi olarak ilçe genelinde hummalı şekilde çalışmaya devam ettiklerini söyledi.
Alt ve üst yapı çalışmalarını en kısa sürede tamamlayarak halkın hizmetine kazandıracaklarını belirten Yılmaz, “Tekirova, Çamyuva ve Kuzdere mahallelerimizde devam eden çalışmalarımızı yerinde gördük. Çalışmalarla ilgili bilgiler aldık. Kemer halkı için üretmeye ve hizmet etmeye devam edeceğiz. Yıllardır yapılamayan yerlerin alt ve üst yapı çalışmalarını en kısa sürede tamamlamayı hedefliyoruz.” diye konuştu.
Başkan Yardımcımız Gül ise Kemer Belediyesi olarak halka hizmet etmekten dolayı gurur duyduklarını ifade etti.
İlçemiz genelindeki çalışmaların son süratle devam ettiğine dikkat çeken Gül, çalışmaları en kısa sürede tamamlayarak halkımıza en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceklerini aktardı.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi