BAŞKAN YARDIMCIMIZ EMİN GÜL, İLÇEMİZDE DEVAM EDEN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Belediye Başkan Yardımcımız Emin Gül, Göynük ve Çamyuva mahallelerinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin Göynük ve Çamyuva mahallelerindeki çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Yardımcımız Emin Gül, çalışmaların en kısa zamanda tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulacağını kaydetti.

Halkımız için sıcak soğuk demeden aralıksız çalışmaya devam eden belediye personelimize kolaylıklar dileyen Başkan Yardımcımız Emin Gül'e belediyemiz Çamyuva mahalle sorumlusu Özgür Şahin de eşlik etti.