BAŞKAN YARDIMCISI EMİN GÜL, İLÇEDEKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, ilçede yapımı devam çalışmaları yerinde inceledi.

Beton fabrikasının taşınacağı Kemer Sanayi Sitesi yanındaki alanda yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yardımcısı Emin Gül, daha sonra Çamyuva, Merkez, Yeni mahallelerinde de incelemelerde bulundu.

Dere yataklarındaki çalışmaların yanı sıra yol, kaldırım ve yama çalışmalarını da denetleyen Başkan Yardımcısı Gül'e Kemer Belediyesi Çamyuva Mahalle sorumlusu Özgür Şahin de eşlik etti.

Gül, çalışmalar hakkında son bilgileri alarak belediye personeline kolaylıklar diledi.