BAŞKANA ÖZEL ZİYARET

Ahmet Erkal Destek Eğitim Kurs Merkezinde ücretsiz eğitim aldıktan sonra Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Tarih Bölümünü kazanan Erkut Kurt, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nu ziyaret etti.
Kurt'un ziyareti sırasında, kurs merkezi müdürü Suat Göv de hazır bulundu.
Belediye Başkanı Topaloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kurt'un başarısından dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.
“Eğitim varsa gelecek var” sloganıyla hareket ederek öğrencilere yatırım yaptıklarına değinen Başkan Topaloğlu, “Belediye olarak açtığımız kurs merkezinde üniversiteye hazırlanan öğrencilerimize ücretsiz eğitim veriyoruz. İlk senemizde büyük başarılar elde ettik. Kurs merkezinde öğrencilere eğitim veren öğretmenlerimizin ve ailelerin bu başarıda emeği büyük. Erkut Kurt kardeşimiz de ODTÜ Tarih bölümünü kazandı. Kendisini tebrik ediyorum. İşte bizim geleceğimiz. Kendisinin ziyaretinden de ayrıca çok mutlu oldum. Eğitim hayatında başarılarının devamını diliyorum.” diye konuştu.
Erkut Kurt ise desteklerinden dolayı başta Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu olmak üzere kurs merkezindeki öğretmenlerine teşekkür etti.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi