BAŞKANIMIZ TOPALOĞLU, İLÇEMİZ GENELİNDE ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRDİ

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, ilçe genelinde birtakım ziyaretler gerçekleştirdi.

Göynük, Arslanbucak, Kuzdere mahalleleri ile ilçe merkezinde esnafa ve halkımıza ziyaretler gerçekleştiren Başkanımız Topaloğlu, halkın ve esnafın sorunlarını dinledi.

Belediye olarak her zaman Kemer halkına hizmet etmeye devam edeceklerini ifade eden Başkanımız Topaloğlu, dünyanın ve Türkiye'nin geçtiği zorlu pandemi sürecini de hep birlikte atlatacaklarına inandıklarını kaydetti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşası bitmek üzere olan Kemer Cumhuriyet Meydanı'ndaki işçileri de ziyaret eden Başkanımız Topaloğlu, meydanın yapımında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Başkanımız Topaloğlu, daha sonra Kemer'in önemli otelleri arasında yer alan Kemer Akra Barut Otel'in bu yılki turizm sezonunun açılışına katıldı.

Pandemi sürecinde turizme ve ilçemize gelen misafirlerimize en iyi hizmeti vermek için çalışan Akra Barut çalışanlarına teşekkür eden Başkanımız Topaloğlu, yeni turizm sezonunun hayırlı olmasını diledi.

Başkanımız Topaloğlu'na ziyaretleri sırasında Başkan Yardımcımız Emin Gül ve meclis üyemiz Mustafa Bilici de eşlik etti.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi