BAŞKANIMIZ TOPALOĞLU, İLÇEMİZDE YAPIMI DEVAM EDEN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, dur durak bilmeden güzel ilçemize katkı sağlamaya devam ediyor.

İlk günkü aşk ile işine sımsıkı sarılan ve Kemer halkının güvenini boşa çıkarmamak için gecesini gündüzüne katan Başkanımız Topaloğlu ve ekibi, ilçemizde yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

İncelemeler sırasında Başkanımız Topaloğlu'na Başkan Yardımcımız Emin Gül ve birim müdürlerimiz de eşlik etti.

Başkanımız Topaloğlu, Kiriş mahallesi Sailor's Beach Clup Otel yanındaki parkta görsel açıdan daha düzenli olması için yapılan çalışmalar, Kuzdere Sanayi Sitesinin yanındaki taş fabrikası yapılacak yer, Kuzdere kapalı pazar yeri, Yeni Mahalledeki ilçe müftülüğünün yanındaki dere yatağında yapılan çalışmaları inceledi.

Belediye ekiplerimiz tarafından hummalı bir şekilde sürdürülen çalışmalar hakkında birim müdürlerimizden bilgiler alan Başkanımız Topaloğlu, “İlçemizde güzel şeyler yapmak için çalışıyoruz. Halkımıza en iyi şekilde hizmet edebilmek için yarışıyoruz. Şu anda ilçemiz genelinde yapımı devam eden çalışmaları inceledik. Çalışmalar son hızıyla sürüyor. En kısa sürede de bu hizmetleri halkımıza kazandıracağız. Kemer halkı bizi izlemeye devam etsin.” diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi