BAŞKANIMIZ TOPALOĞLU, LGS’YE GİREN ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, Liselere Geçiş Sınavına (LGS) giren öğrencilere başarılar diledi.

Sınav öncesi girecekleri okulların önünde toplanan öğrencileri ziyaret eden Başkanımız Topaloğlu ve Belediye Başkan Yardımcımız Emin Gül, sınav öncesi öğrencilere nasihatlerde bulundu.

Başkanımız Topaloğlu, ilk olarak Hakkı Saygan Hacı Hafize Saygan 3 Ortaokuluna geçerek burada sınava girecek olan öğrencilerle sohbet etti.

Sınavda heyecan yapmamaları ve sakin olmaları konusunda öğrencilere uyarılarda bulunan Başkanımız Topaloğlu, öğrenci velileri ile de bir süre sohbet etti.

Daha sonra Kuzdere Hacı Mehmet Saygın ve Arslanbucak Ortaokullarına da uğrayan Başkanımız Topaloğlu, tüm öğrencilere başarılar diledi.

Öte yandan belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, sınav yapılan 10 ortaokulun önünde öğrencilere su ve meyve suyu dağıtımı yaparak, maskesi olmayan öğrencilere maske dağıtımı gerçekleştirdi.

Öğrenci velileri yaptıkları açıklamada, çocuklarının pandemi sürecinde zor zamanlar geçirdiğini, çocukları kadar kendilerinin de heyecanlı olduklarını söyledi.

Veliler, Başkanımız Topaloğlu'nun geleceğimizin teminatı olan öğrenciler için su ve meyve suyu dağıtımı yapmasından dolayı çok mutlu olduklarını kaydetti.

Başkanımız Topaloğlu, yaptığı açıklamasında, öğrencilerin pandemi sürecinde zor zamanlar geçirdiğini belirterek, emeklerinin karşılığını girdikleri sınav sonrası alacaklarına inandığını söyledi.

Tüm öğrencilere gönülden başarılar dileyen Başkanımız Topaloğlu, “Öğrencilerimiz bizim geleceğimiz. Eğitimin olmadığı bir yerde başarı olmaz. Belediye olarak öğrencilerimize her türlü desteği vermeye devam ediyoruz. Bugün de sınav öncesi öğrencilerimize su ve meyve suyu dağıttık. Onlarla bir süre sohbet ettik ve heyecanlanmamalarını söyledik. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi