BAŞKANIMIZ TOPALOĞLU, LİSE CADDESİNDEKİ ÇALIŞMALARI DENETLEDİ

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, Lise Caddesinde yapımı devam eden çalışmaları denetledi.

Cadde üzerinde belediyemize ait 34 dükkanın ihalesi yapıldıktan sonra yüklenici firmaya teslim edilen çalışmaları yerinde inceleyen Başkanımız Topaloğlu, çalışmalarda gelinen son nokta hakkında belediyemiz Fen İşleri Müdürü Baki Yalın'dan bilgi aldı.

Başkanımız Topaloğlu, çalışmaların tamamlanmasının ardından caddeyi Kemer'e yakışan bir hale dönüştüreceklerini belirterek, çalışan personele kolaylıklar diledi.

Cadde üzerinde yapılan çalışmalar kapsamında, çatı kaplaması, dış cephe kaplaması, kolonların andezit ile kaplanması, yerlerin mermer ile kaplanması, portik alan içerisinin aydınlatılması, güneş kırıcıların yapılması ve tabela altlıklarının yapım işlemleri son hızıyla sürüyor.