BAŞKANIMIZ TOPALOĞLU, MİRANDA MORAL HOTEL’İN SEZON AÇILIŞINA KATILDI

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, Kemer Miranda Moral Hotel'in sezon açılışlına katıldı.

Kemer Deniz Caddesi'nde turizm sektörüne hizmet veren 110 odalı Miranda Moral Hotel'in sahibi Nejdet Şeker, pandemi sürecinde aldığı tüm tedbirlere turizm sezonuna ‘merhaba' dedi.

Sezon açılışına katılan Başkanımız Topaloğlu, Nejdet Şeker ile Kemer turizmi hakkında sohbet ederek, yaşanan son gelişmeler ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Açılış sonrası açıklamalarda bulunan Başkanımız Topaloğlu, Türkiye'nin en önemli turizm destinasyonları arasında yer alan Kemer'de otellerin yavaş yavaş açılmaya başlamasının sevindirici olduğunu söyledi.

Koronavirüsün dünyayı ve Türkiye'yi zincirleme olarak etkilediğine dikkat çeken Başkanımız Topaloğlu, aldığı bilgilere göre temmuz ve ağustos aylarının ikinci haftaları çok sayıda otelin açılacağını bildirdi.

Önümüzdeki günlerde acentelerle bir görüşme yapacaklarını anlatan Başkanımız Topaloğlu, “Kemer'de bazı büyük oteller sezona ‘merhaba' dedi. Bu, Kemer ve turizm için moral demek. Bunların arkasının da geleceğine inanıyoruz. Çok zaman kaybettik ama bunu telefi edeceğiz. Sezonun Kasım ayının sonuna kadar devam edeceğini söylüyorlar. İnşallah her şey normal şekilde devam eder. Allah'ın izniyle bu işin üstesinden geleceğiz. Bazı havayolu şirketleri de seferlerine başlıyor. Bunlar Türkiye ve turizm için sevindirici durum. Biz Kemer'e gelen misafirlerimizi her zaman el üstünde tuttuk. Misafirlerimiz buradan memnun şekilde ayrılırsa gelecek yıl bir misafir daha getirir. Herkese hayırlı sezonlar diliyorum.” dedi.

Miranda Moral Hotel sahibi Nejdet şeker ise açılışa katılan Başkanımız Topaloğlu'na teşekkür etti.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi