BAŞKANIMIZ TOPALOĞLU’NDAN EĞİTİME BİR BÜYÜK HİZMET DAHA

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, eğitime kazandırdığı hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

Belediyemiz ile İstanbul Aydın Üniversitesi iş birliğince üniversite sınavından sonra tercih yapacak olan öğrenciler için danışma merkezi oluşturuldu.

Ahmet Erkal Destek Eğitim Merkezinde oluşturulan danışma merkezinde öğrenciler ücretsiz olarak danışabilecekler.

Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin hayatlarının dönüm noktalarından olan tercihler sırasında kararsızlıklarından kurtulabilmeleri için hizmeti ayaklarına getiren belediyemiz, öğrencilerin yollarını aydınlatmaya çalışıyor.

Oluşturulan danışma merkezi, Kurban Bayramı sonrası öğrencilere ve velilerine hizmet vermeye başlayacaktır.

Başkanımız Topaloğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamasında, “Öğrenciler bizim geleceğimizin anahtarıdır. Eğitimin olmadığı bir yerde başarı sağlanamaz. Üniversite sınavına giren öğrencilerimizin tercihleri sırasında onlara yardımcı olmak üzere ücretsiz danışma merkezi oluşturduk. İstanbul Aydın Üniversitesi ile iş birliği yaparak öğrencilerimize tercihlerinde yardımcı olmaya çalışacağız. Eğitim varsa gelecek var sloganıyla eğitime yaptığımız katkılar devam edecektir.” diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi