BAŞKANIMIZ TOPALOĞLU’NDAN KAPILARINI AÇAN İŞLETMELERE ZİYARET

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında yaklaşık 2 ay boyunca kapalı kalan plaj, restoran, kafe gibi işletmelerin yeniden açılmasının ardından işletmelere hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, Türkiye'nin en önemli turizm destinasyonlarından biri olan Kemer'de uzun süre sonra kapılarını yeniden açan işletmelere hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak bol kazançlar temennisinde bulundu.

Normalleşme sürecinde yeni bir yaşam tarzına herkesin alışması gerektiğine dikkat çeken Başkanımız Topaloğlu, ziyaret ettiği işletmelerde özellikle sosyal mesafe, maske ve eldiven kullanımı kurallarına kesinlikle uyulması gerektiğini belirtti.

BAŞKANIMIZ TOPALOĞLU: “BİZ TURİZME HAZIRIZ”

Koronavirüsün dünyayı etkilediği gibi Kemer'i de etkilediğine değinen Başkanımız Topaloğlu, “Bu mevsimde Kemer'in bu kadar boş kalacağına kimse inanmazdı. Pandemi süreci her şeyi alt üst etti ancak bugünden itibaren normalleşme sürecine girdik. Kemer'de de plajlar, kafeler, restoranlar açılmaya başladı. Biz de işletmelere ziyarette bulunarak hayırlı sezonlar temennisinde bulunduk. Sosyal mesafe, maske ve temizlik kuralları konusunda uyarılarda bulunduk. Bu kurallara uyarak yaşamımızı devam ettireceğiz. Belediye ekiplerimiz günlük olarak gerekli bilgilendirmeleri yapacak. Kemerimize yerli ve yabancı misafirlerimizi bekliyoruz. Biz turizme hazırız.” diye konuştu.

Başkanımız Topaloğlu'na, ziyaretleri kapsamında Belediye Başkan Yardımcımız Emin Gül de eşlik etti.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi